Cine sunt

Bine ai venit în ZONA WELLNESS!  

Portret 3 original

De ce Zona Wellness? – Este un spatiu creat special pentru fiecare dintre VOI, persoanele UNICE care intra aici, intr-o zona de relaxare si ganduri pozitive, o zona unde poti gasi RASPUNS la orice intrebare sau SOLUTIA ADECVATA TIE la orice situatie PROFESIONALA sau PERSONALA cu care te confrunti ACUM!

CUM?

Poza mentori medium

In poza cu mentorii mei, profesionisti de talie mondiala- Paul Martinelli, Presedintele John Maxwell International, Christian Simpson, Transformational Coach, Roddy Galbraight, trainer Public Speaking si Sorin Popa, Presedintele John Maxwell Romania.

Prin COACHING ( 1: 1, team sau online ).

Lucrez cu persoane din TOATA TARA, cu  romanii din strainatate si cu clienti internationali.

Daca vrei sa-ti programezi sesiuni de coaching, te rog sa trimiti un email cu nume, prenume, telefon, ocupatia actuala, varsta, orasul, tara, situatia/ obiectivele profesionale sau personale pe care doresti sa le realizezi la zona_wellness@yahoo.com!

Vei primi raspuns in maxim 3 zile lucratoare de la trimiterea emailului( solicitarile se preiau in ordinea primirii).

With Christian Simpson

CINE SUNT?

Pe scurt:

CRISTINA TOMA -COACH International, TEACHER, TRAINER & SPEAKER Certificat John Maxwell( nr.1 mondial in dezvoltare personala si leadership in ultimii 7 ani)

                                 – CONSILIER de DEZVOLTARE PERSONALA autorizat 

                                  – SENIOR CONSILIER de CARIERA

                                  –TRAINER autorizat

                                  –MASTER MANAGEMENTUL si DEZVOLTAREA RESURSELOR UMANE.

                                    ( 2 ani).

                                 – Facilitator Grupuri Mastermind personalizate pe teme de dezvoltare personala cu specialisti, directori, intreprinzatori din toata tara si din strainatate

( programe si cursuri transformationale- leadership de top,  excelenta in comunicare, influenta la toate nivelele, dezvoltare personala).

                                  – Organizator a peste 80 de WORKSHOP-uri pe diverse teme de 

                                     CARIERA si DEZVOLTARE PERSONALA.

                                   –Organizator si Creator al ATELIERELOR interactive de DEZVOLTARE 

                                      PERSONALA

                                   –AUTOR al seriei de eBook-uri( 100- 120 de pagini)

     160 de TRUCURI pentru SANATATEA, CARIERA si FINANTELE TALE personale

sau

       CUM SA AI SUCCES la 20- 29 de ani

https://zonawellness.wordpress.com/cum-sa-ai-succes-la-20-ani/

      CUM SA AI SUCCES la 30- 39 de ani

https://zonawellness.wordpress.com/cum-sa-ai-succes-la-30-ani/

CUM SA AI SUCCES la 15-19 ani

https://zonawellness.wordpress.com/cum-sa-ai-succes-la-15-ani/

AUTOR si CREATOR al PROGRAMELOR de CARIERA( in dreapta site-ului)

SCHIMBAREA in CARIERA

PLAN de CARIERA

OBIECTIVE PROFESIONALE.

Iata in continuare o scurta prezentare asa cum apare in articolul publicat pe site-ul dedicat femeilor Mabella.ro in noiembrie 2010:

Cristina Toma – Consultant Cariera & Small Business

Cristina Toma

De azi inainte, Consultantul nostru de Cariera & Small Business  va raspunde intrebarilor voastre adresate pe  mabella.ro cu privire la situatiile cu care va confruntati in plan profesional, dar si care sunt temele legate de cariera si promovare online despre care doriti sa scriem pe site.

 Cristina Toma este absolventa a Facultatii de Litere, Specializarea Franceza- Italiana si a unui Master de Managementul si Dezvoltarea Resurselor Umane. Are o experienta de lucru cu oamenii de 15 ani in domenii diverse ca Resurse Umane, Coaching, Consiliere de Cariera, Training, dezvoltare personala si profesionala, Small Business Marketing, PR, Marketing si Comunicare Corporatista, proiecte cu finantare europeana.

Membru al Coaching Network( Romania), Empower Connect( Romania), Connect International ( Olanda).

Cristina imbina studiile si experienta din aceste domenii, oferind consultanta de cariera si strategii de promovare online pentru specialisti, consultanti, autori, traineri, freelanceri, posesorii unor mici afaceri prin intermediul platformei online   “zonawellness.wordpress.com” .

Pe site toate persoanele interesate de dezvoltare si evolutie personala pot gasi informatii diverse despre teme ca succes, cariera, dezvoltare personala, PR si Marketing online, brand personal, strategii de promovare online.

Cristina a pregatit in anul 2010 seria de eBook-uri

« 160 de TRUCURI pentru FERICIREA, CARIERA si FINANTELE TALE PERSONALE/
Cum sa ai SUCCES la 15+/ 20+/ 30+ ANI »
disponibila pe site pentru toate persoanele dornice de evolutie personala si profesionala.

Clientii care apeleaza la sfaturile Cristinei Toma sunt persoane ambiţioase, cu profesii din cele mai diverse, care sunt interesate de dezvoltare personală, de evoluţie permanentă si care doresc sau au deja o afacere.

Consultanta oferita de Cristina se refera la :

COACHING de CARIERA

  • evaluarea aptitudinilor profesionale
  • stabilirea, prioritizarea si realizarea unor obiective profesionale.
  • crearea unui plan de carieră pe 2-5 ani
  • realizarea unei schimbări în viaţa profesională- job/ domeniu/ relocare/ start afacere proprie.

SMALL BUSINESS COACHING

  • crearea unui brand personal
  • strategii de promovare online
  • social media
  • trucuri de networking
  • cresterea numarului de clienti

Site-ul se numeste Zona Wellness, deoarece aici se creeaza un spatiu relaxat, destinat persoanelor cu care Cristina lucreaza cu ajutorul unor PROGRAME de COACHING personalizate( http://ZonaWellness.wordpress.com/coaching/ ), dar si tuturor celor interesati de evolutie personala.

Iar in continuare aveti o prezentare detaliata a studiilor, a pregatirii, a pasiunilor mele:

Să mă prezint.

Sunt Cristina Toma.

La întrebarea Cine sunt? îţi pot răspunde în multe feluri, deoarece până acum am studiat, m-am pregătit şi am experienţă în multe domenii. Am ales să fac multe schimbări în cariera mea şi de fiecare dată am făcut acest lucru din pasiune.

            Dacă ar fi să exprim în cifre această pasiune a mea, atunci ar fi astfel:

– 21 de ani de studiu individual dintr-o mare dorinţă de a cunoaşte cât mai mult,

 -21 de ani de pregătire, informare, documentare,

– 21 de ani de când aplic ceea ce am învăţat,

17 ani de experienţă de lucru cu oamenii în domenii diferite ca traduceri autorizate, HR, PR Management, Marketing, Coaching Transformational, consiliere de cariera si de dezvoltare personală,

–  mii de pagini citite,

– sute de ore de studiu, participari la cursuri, conferinte, seminarii, workshop-uri si aplicarea in viata profesionala si personala a celor mai bune practici din domeniu cu rezultate imediate.

Rezultatele se văd atât în realizările mele, cât şi în TRANSFORMAREA si IMBUNATATIREA CALITATII VIETII PROFESIONALE si PERSONALE a clienţilor mei.

     

De asemenea, puteti comanda oricare dintre eBook-urile din seria:

 

160 de TRUCURI pentru FERICIREA, CARIERA si FINANTELE TALE PERSONALE

Cum sa ai succes la 15+/ 20+/ 30+/ 40+ ani!

          

      Pasiunea pentru dezvoltare personală/ coaching

 

       Aş putea găsi cu greu un moment anume când a început totul, deoarece de peste 21 de ani citesc enorm despre dezvoltarea personală. Am citit mii de pagini de cărţi de specialitate, audiobook-uri, articole din reviste şi site-uri, conţinutul de pe zeci de site-uri de profil, am participat la seminarii şi workshop-uri pe teme de dezvoltare personală.

 

        Aşa am aflat multe lucruri despre mine din punct de vedere caracterial, am învăţat să-mi stabilesc obiective clare profesionale, personale, care ţin de hobby-uri, financiare şi să urmez paşii pentru a le realiza, am învăţat să am o gândire strategică, să-mi planific viitorul şi să îl creez după cum îmi doresc să arate viaţa mea, am învăţat să-mi planific activităţile şi timpul, dar şi să mă bucur de o viaţă sănătoasă, împlinită şi fericită.

 

       Am studiat despre inteligenţa emoţională, ascultarea activă, analiza tranzacţională, psihologie comportamentală, NLP( programare neuro- lingvistică), coaching prin soluţii, competenţele specifice de coaching, tranziţiile de carieră, wellness, small business marketing, online marketing şi alte specializări conexe.

           

       Nu numai că am studiat, dar sunt şi întreprinzător şi practician al teoriilor, metodelor, procedeelor, paşilor de dezvoltare personală despre care am învăţat. Iar clienţii mei sunt primii beneficiari ai tuturor acestor cunoştinţe, aplicaţii şi experienţe.

 

      Cred că studiul dezvoltării personale şi tot ceea ce am făcut până acum m-a adus în punctul unde mă aflu azi. Toate acestea fac parte din propria mea evoluţie personală. Fac parte din propria poveste de viaţă.

       Şi cred că cel mai mare avantaj este acela că propria experienţă mă ajută să împărtăşesc clienţilor mei schimbările din viaţă şi să-i ajut să obţină ceea ce doresc pentru a trăi fericiţi şi împliniţi.

 

Cu mult drag,

CRISTINA TOMA

BUSINESS & TRANSFORMATIONAL COACH & TRAINER  Certified JOHN MAXWELL.

PERSONAL DEVELOPMENT Authorized Consultant.

          

Vezi secţiunea Cariera sau Programe de Coaching


%d blogeri au apreciat: