Cum lucrez

 

Sunt o persoană deschisă şi orientată spre atingerea OBIECTIVELOR TALE.

 

De aceea relaţia de lucru va fi una co-creativă, o relaţie partenerială bazată pe respect şi flexibilitate. Vom stabili împreună care este Programul de Coaching cel mai adecvat obiectivelor tale.

 

 

Timpul în care vom lucra îţi aparţine ţie, aşa că eu te voi ajuta SĂ OBŢII MAXIMUL DE POTENŢIAL şi să descoperi care sunt cele mai bune soluţii pentru a-ţi atinge obiectivele propuse.

 

 

Vom avea o relaţie de parteneriat. Vom porni într-o călătorie împreună. Eu voi fi ghidul tău, dar destinaţia o vei alege tu. Eu te voi însoţi în călătoria ta, dar pe tot parcursul ei tu vei avea busola şi vei stabili care este direcţia în care vrei să te îndrepţi.

 

Rezultatul final va fi succesul tău. Odată ce ai ajuns la destinaţia dorită, tu vei înfige steagul tău acolo, semn că ai reuşit.

 

Alege un Program de Coaching care crezi că se potriveşte obiectivului tău şi trimite-mi un mail la zona_wellness@yahoo.com pentru o programare.

 

REZULTATELE pe care le OBŢIN CLIENŢII MEI sunt:

 

 CAREER COACHING

         stabilirea unor obiective profesionale

         crearea unui plan de carieră

         realizarea unei schimbări în viaţa profesională

         managementul timpului

 

SMALL BUSINESS COACHING

         trucuri de business networking

         crearea unui brand personal

         strategii si plan de marketing online

         cresterea numarului de clienti

         cresterea profitului afacerii tale

         social media

  

 IMPORTANT

 

Obţinerea rezultatelor depinde foarte mult de gradul de motivaţie, determinarea şi implicarea fiecărei persoane pentru realizarea obiectivelor proprii.

 

Coachul este cel care asistă persoana în acest proces, nu cel care oferă soluţiile.

 

 CARE SUNT VALORILE în CARE CRED?

 

Valorile pe care doresc să le respectăm împreună sunt:

Parteneriatul

Respectul

Atingerea obiectivelor tale

Evoluţia personală 

 

CARE SUNT PAŞII pe care îi URMEZI?

 

Pasul 1. Alegi Programul de Coaching care crezi că ţi se potriveşte.

 

Pasul 2. Trimiţi mail la zona_wellness@yahoo.com în care precizezi care este obiectivul tău de dezvoltare şi programul ales.

 

Pasul 3. În maxim 24 de ore vei primi mail de la mine pentru a programa o discuţie via mail / messenger. În funcţie de obiectivul tău, vei primi un Chestionar Personalizat de completat.

 

Pasul 4. Vei primi pe mail contul şi datele mele pentru achitarea totală sau parţială a Programului de Coaching ales. Dacă ai posibilitatea vei trimite pe mail dovada efectuării plăţii( Ordinul de Plată scanat). Dacă nu, este suficient de indicat data efectuării plăţii.

 

Pasul 5. În baza răspunsurilor tale la chestionar vom începe Programul de Coaching adecvat obiectivelor tale respectând orarul stabilit de comun acord.

 

Cu drag,

 

CRISTINA TOMA

CAREER & SMALL BUSINESS CONSULTANT


%d blogeri au apreciat: